Vendégtoll rovat

– Sikeresen megoldottál egy informatikai problémát?
– Napokig tartó guglizás után ráakadtál a megoldásra?
– Sikerült újra életre kelteni a géped?
– Van valami tuti tipped egy számítástechnikai gondra?
– Rendszer-újratelepítés nélkül elhárítottál egy hibát?
– Van egy jó sztorid, amit megosztanál másokkal?

Akkor nosza, írd meg a történeted és küldd el a Kékhalál-nak a következő címre:
attila KUKAC zeropage PONT hu 

Mivel az oldal mögött nem egy cég, hanem csak egy csóró informatikus áll, ezért a beküldött írásokért honoráriumot nem tudok adni, ám fizetségként felajánlok egy-egy reklám helyet a saját írások alján.
Ez lehet egy – az ésszerű határokon belül – tetszőleges oldalra mutató szabványos, 468×60 pixel méretű banner, vagy akár szöveges link.
Imigyen aki  több írást küld, az több reklám helyet kap, de már egy sztorival is kapsz linket a blogodra, weboldaladra, Facebook profilodra, kedvenc oldaladra, vagy ahova szeretnéd!

A beküldött írás lehet akár egy szép kerek, több képernyőnyi sztori, de jöhetnek a csupán a problémára és annak megoldására szorítkozó néhány soros kis szösszenetek is.
A lényeg, hogy a saját, megélt problémáitokról szóljon, még ha esetleg más oldalra mutató hivatkozás, vagy onnan származó idézet van is benne.

Megtehetném, hogy összeollózok más informatikával foglalkozó oldalakról különböző ideillő történeketeket, megoldásokat, de ezt nem tartom túl szerencsés megoldásnak, mivel nem annyira a mennyiségre szeretnék rámenni, mint inkább a kipróbált, megélt, másoknak is hasznos, saját élmények publikálására.

Szóval ha van egy jó történeted, akkor küldjed azt az attila KUKAC zeropage PONT hu címre!

14 comments for “Vendégtoll rovat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .